La clotxa i la seua festa

La clotxa i la seua festa. Cuina i patrimoni de les Terres de l'Ebre

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490341056
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9034-105-6
Páginas:
208
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
155
Alto:
233
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
EL CULLEROT

Descuento:

-5%

Antes:

14,90 €

Despues:

14,16 €
IVA incluido
Comprar

La clotxa és una menja extraordinária; forma part de l'antiquíssima dieta mediterránia de la qual tots n'hem sentit parlar, perqué és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto  de pa, clotxina, crostó, dinar) són una heréncia popular que delimita  una identitat culinária, un marc históric i territorial básic, les actuals comarques de l'Alt Maestrat, el Baix Camp, el Baix Cinca, el Baix Ebre, el Baix Maestrat, la Franja, el Matarranya, el Montsiá, el Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. Les receptes de la clotxa, i altres, apareixen en el llibre a través de documents i textos literaris, peró sobretot amb les própies paraules de la gent, que la fan part significativa de l'antiga cuina popular, peró també de la cuina actual, a partir de les noves receptes sorgides dels restaurants, i de les festes i fires que protagonitza.

Otros libros del autor en Libreria Lago

Materia en Libreria Lago

Cossetania edicions en Libreria Lago