El llibre de les receptes d'estiu

El llibre de les receptes d'estiu

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788497912112
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9791-211-2
Páxinas:
216
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

Desconto:

-5%

Antes:

13,80 €

Despois:

13,11 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

A la una a les dues a les tres. Es el moment de fer el salt. De passar  de cuiners a planificadors. Peró no us espanteu. No us demanaré que feu cap máster en organització. Simplement us demano que sigueu capaÇos de fer el salt que suposa pensar, no per a una setmana, com deia la contracoberta del primer llibre de la série, sinó per a un any. L'estiu que afronta aquest llibre és, a casa nostra, l'estació rica i diversa per excel·léncia. El moment de preparar conserves i congelats per a la resta de l'any. Sabeu el plaer que dóna obrir un pot de pasta d'albergínia pels volts de Nadal O descongelar una escalivada per menjar-la amb una torrada feta al foc a terra Ha arribat l'hora de fer conservats i conserves, que no necessáriament han de passar pel pot i estar mesos a la nevera o al congelador. Tant o més important que conservar és fer-ho en les millors condicions. No ens enganyem, l'época en qué vivim demana també --i aixó no contradiu el que deia al segon llibre-- una certa disponibilitat de producte i preparat, que permeti de tant en tant un caprici. Quan em veuen conservar ceba sofregida, els amics em pregunten quan la consumiré. La  resposta és sempre: "Quan em vingui de gust".

Outros libros do autor en Libreria Lago

Materia en Libreria Lago

Cossetania edicions en Libreria Lago