Per què alguns pebrots piquen i altres no

Per què alguns pebrots piquen i altres no. Curiositats alimentàries i explicacions científiques

Editorial:
Ara llibres
EAN:
9788415224235
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-15224-23-5
Páxinas:
304
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
CATALAN
Ancho:
160
Alto:
230
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
(CAT).SIN COLECCION

Desconto:

-5%

Antes:

19,90 €

Despois:

18,91 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Ada Parellada, nascuda a Granollers, el 1967 filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Angels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de comunicació ocupen el dia d'aquesta  inquieta restauradora. Dani Jiménez, (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en l'ús dels experiments com a eina d'estimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciéncia no formal a la televisió. En els darrers anys ha col· laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Rádio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: "Ciéncia a un euro" i "Ciéncia a dos euros". Actualment, condueix la secció de ciéncia a "La partida" de TV3.

Materia en Libreria Lago

Ara llibres en Libreria Lago